Інформації в житті людства


   Будь-яка сфера діяльності людини поряд з матеріальними, інструментальними, енергетичними та іншими ресурсами прямо залежить від ресурсу інформаційного. Інформація в житті суспільства перебуває в постійному і неухильне зростання. Особливо це стосується промисловості, торгівлі, освіти, фінансово-банківської системи.
   Роль інформації в житті суспільства дуже велика. Завдяки їй збільшується обсяг виробництва, ускладнюється випускається продукція, використовувані матеріали, технологічне обладнання, розширюються зовнішні та внутрішні зв'язки підприємства.


   Управління стає інформаційним процесом, тому що: в епоху інформаційного вибуху зростання інформації, як зберігається в громадських "засіках", так і нової, постійно циркулює, перевищує людські можливості по її усвоенію; розвиваються масово-комунікаційні процеси; загальна теорія інформації вимагає ретельної розробки; кібернетика стала наукою про управленіі; інформаційні технології проникають в усі сфери соціального життя; роль інформації в житті суспільства вимагає вивчення, оскільки вона вельми активно самоорганізується всю живу і неживу природу на Землі, і дослідження підтвердили це; інформаційний потенціал та інформаційні ресурси стають все більш актуальними в становленні економіки; прогрес сучасних умов і перспектива розвитку людства, як єдиного цілого без єдиного інформаційного простори не обійдеться.
    Роль інформації в житті суспільства. Інформаційне середовище.
   Перейдіть за посиланням, щоб прочитати статтю далі...       Інформації в житті людства




Рекомендуемые настройки для оптимального просмотра сайта: Браузеры Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 и выше, Opera, Google Chrome.
Расширение экрана от 1024 на 786 и выше.
В браузере Internet Explorer ниже 9 сайт работает некорректно.
Многие видеоролики доступны для полноценного просмотра только в Mozilla Firefox.